Premiera BO! Prav tako ponovitev!
A prosimo, da ste odgovorni do sebe in do ostalih, tako, da se ogleda predstav udeležite LE če ste zdravi! Upoštevajte priporočila NIJZ: Priporočila glede množičnih dogodkov - povezava: https://www.nijz.si/sl/priporocila-glede-mnozicnih-dogodkov

Zdravi in nasmejani se vidimo! Vljudno vabljeni!

---------

KD Gomilsko vabi v Dom krajanov Gomilsko na uprizoritev komedije Vinka Möderndorferja NA KMETIH v izvedbi gledališke skupine KD Gomilsko v režiji Olge Markovič.

 

premiera:  sobota, 7. marca, ob 19. uri 

ponovitevnedelja, 8. marca, ob 17. uri

 

Na kmetih fb2

vloge slika

Kratka vsebina: Za komedijo “Na kmetih” je Möderndorfer na festivalu Dnevi komedije leta 2003 prejel nagrado žlahtno komedijsko pero. V komediji s pestro izbiro karakternih likov, med katerimi ima vsak svojo zanimivo zgodbo, avtor na duhovit način prikaže politično korupcijo in aktualne težave malih krajev. Dogajanje se odvija na gorskem kmečkem turizmu, ki pa ni tako zelo kmečki, kot trdita lastnici. To sta podjetna hči Marička in njena mama Jožica, strastna mesarka. V tem na videz idiličnem okolju se za tajni sestanek in prodajo ukradenega orožja domenita dve skupini kriminalcev. Misel o tem, da so v teh »rovtah« na varnem pred nepovabljenimi očmi, jim prekrižata nič hudega sluteča policijski minister Mirko in njegov pomočnik Slavko. 

Predstava traja uro in trideset minut. 

 

Vstopnice (8 €) bodo v prodaji uro pred predstavo. 

 

Informacije: Facebook ali na tel. št. 040-731-805 (Andrej).

 

Vljudno vabljeni!